"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Man, man,man...

21 March 2013

Onlangs kreeg ik de opmerking dat ik het in mijn blog wel regelmatig over de mannen heb...(Ja, de opmerking kwam dan wel van een man ;)) En inderdaad, ze komen  toch regelmatig eens aan bod.

Maar hoe kan dat ook anders? Een deftige :) jongedame zoals mij wil ook graag vooruit in het leven en net zoals de meeste vrouwen wil ik ook graag mijn huisje-boompje-tralalala hebben. Alleen lijkt dat niet zo vlot te verlopen als in mijn fantasieën vroeger.

Misschien ben je wel te veeleisend, hoor ik tegenwoordig vaak. Is dat dan zo? Wat is veeleisend? Ik vraag gewoon een toffe en lieve man die mij wil nemen zoals ik ben. Iemand die toch wel over enige ambitie beschikt en vooruit wil in het leven. Een man die eerlijk is en trouw kan zijn, want dat lijkt me precies moeilijk te vinden. Dat noem ik niet veeleisend en dan nog... Dat huisje-boompje-tralala wil ik niet zomaar met de eerste, de beste...  Wél met iemand die me weet van mijn (geitenwollen deze winter) sokken te blazen. ;)

Soms denk ik ook wel eens dat het zonder die Alopecia helemaal anders zou kunnen gelopen zijn. Want het gebeurt toch wel al eens, dat iemand me links laat liggen omwille van het feit dat ik geen haar heb... Maar eigenlijk mannen, het staat me best leuk hoor, al zeg ik het zelf,  en het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. En daarbovenop heeft het nog tal van voordelen. Zo zal er nooit haar in je neus kriebelen als je samen slaapt, vind je nergens in huis/auto/... haar van me terug. Altijd superzachte benen en geen okselhaar dat gevlochten kan worden. En af en toe een nieuw kapsel  en je hebt een heel andere vriendin. Super toch? Misschien toch je vriendin maar vragen om haar haren af te doen?