"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Winterpelske!

29 August 2014

Je hoort de weermannen (en weervrouwen) al spreken van een warme nazomer, maar na al die voorspellingen weet ik het zo toch niet meer. Daarom nam ik het zekere voor het onzekere en haalde ik gisteren mijn winterpelske al bij Madena.

              

Het was wel gek om me na 2 maanden met mijn zomerkapseltje weer mét haar te zien. En hoewel ik heel blij ben met de stap die ik toen gezet heb, was ik wat onzeker over wat ik zou doen bij de start van het schooljaar. Zou ik zonder haar starten? Met? Wat zouden de reacties zijn moest ik starten zonder? Als ik zou starten zonder, kan ik dan gewoon weer mijn haar opzetten wanneer ik dat wil? Wat denken de ouders, de kinderen,...? Veel vragen dus...

Ik geloof dat ik nog niet klaar ben om die stap te zetten, al zou ik gewoon graag van dag tot dag bekijken en doen waar ik zin in heb. In de klas stel ik mezelf niet voorop, maar vind ik het belangrijkste dat de kinderen er niet verward door raken.

In de zomer was het leuk om zonder mijn haarwerk rond te lopen, maar met dat slechte weer wilde ik toch weer snel mijn haartjes terug op. Heel de tijd afwisselen is dus, in de klas, nog niet aan de orde. Ik kijk liever eerst nog wat de kat uit de boom.