"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Wimperfrustratie!

28 March 2016

Jullie volgen mijn verhalen nu al een tijdje en op die manier leerden jullie mij wat beter kennen. Zo weten jullie bijvoorbeeld dat ik er geen problemen mee heb om zonder haarwerk buiten te komen en dat ik alles probeer door een roze bril te zien.

Afgelopen winter droeg ik weer een haarwerk om de koude te trotseren, want heel de dag met een muts oplopen leek me ook niet echt aangenaam. Tijdens de openbedrijvendag werd ik voorzien van een prachtig haarwerk, mijn grootste favoriet tot nu toe. Helemaal gestyled door Haarkliniek Madena.

                                 

Met dit haarwerk op voel ik me even zelfzeker als met mijn kale bolletje en dat is niet elk haarwerk gegeven. En na elk bezoekje aan Madena zag ik er steeds weer helemaal anders uit en voelde ik me op en top vrouwelijk! Ik werd er alleszins al wat minder nonchalant over mijn uiterlijk door. ;)

En als je je goed voelt... sta je weer open voor nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen. Zo waagde ik mij de afgelopen weken aan het uitproberen van valse wimpers en geloof me, dat was me een uitdaging. De eerste dagen lukte het van geen kanten en ik vroeg dan ook raad via verschillende kanalen.

Welke wimpers, welke lijm? Mascara, hoe moet dat? Ik had er alleszins geen verstand van en moest dus heel wat experimenteren en opzoeken. Doordat ik zelf helemaal geen wimpers heb, is het belangrijk dat de wimpertjes zo natuurlijk mogelijk zijn om het 'dragqueeneffect' te vermijden. De bedoeling is dat het niet tot weinig opvalt.

Dus ik ging aan de slag en kwam al snel tot de conclusie dat de lijm die bij de wimpertjes zit niet van goede kwaliteit is en snel lost. Ik volg dus de raad van een vriendin op en stap de MAC-winkel binnen en vraag naar de duolijm.

                         

De afgelopen weken droeg ik wimpers van het merk Broadway Lashes en dat op aanraden van een vriendin, maar ik ben wel nieuwsgierig naar andere merken. Ik koop een hele voorraad wimpertjes die me op het eerste zicht wel ok en betaalbaar lijken. Primark, Kruidvat zijn de eerste merken die eraan moeten geloven. De wimpers van Primark vliegen al onmiddellijk de vuilbak in. Ze zijn moeilijk te hanteren, dienen bij geknipt te worden en zien er onnatuurlijk uit.

Volgende poging: de wimpers van het huismerk van Kruidvat vallen wel op, maar zijn nog aanvaardbaar. Het jammere is dat ik ze heel de tijd voel zitten, dus ook deze zijn geen optie voor mij. Voorlopig hou ik het dus nog op de Broadway Lashes die totaal mijn favoriet zijn nu!

       

Tips and tricks? Stuur me gerust jouw mening/ervaringen!

 

Liefs Jess...