"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Vriendinnenweekend by Anja

21 december 2014
In onze vrienden groep hebben we de traditie om elk jaar een weekend met de meiden weg te gaan. Dit jaar zijn we naar het ‘vriendinnen weekend’ geweest in Zeewolde; dat is een plaats in Nederland vlakbij het ijselmeer.
Het is een weekend waar ALLEEN maar vrouwen zijn. We hadden allemaal wel een beetje onze twijfels daarover, maar het was SUPER!
 
Je kon jezelf dus inschrijven voor verschillende workshops;  In het arrangement zaten 2 workshops inbegrepen, maar we hadden wel al gauw in de gaten dat wanneer het niet vol was, je gewoon aan kon schuiven.
 
Op zaterdag ochtend stond een bootcamp gepland. Was hartstikke leuk om te doen maar, tjonge jonge…. , we hebben het wel gevoeld aan ons lijf! Nooit gedacht dat ik zo’n spierpijn kon hebben! Volgens mij kon ik pas weer op de woensdag erna fatsoenlijk de trap af lopen!
 
          
 
Later die dag hebben we nog ‘wijnproeven’ gedaan en ik heb meegelopen met de ‘catwalk’ Super leuk om te doen, maar het was maar goed dat we eerst de wijnproeverij hadden gedaan; daardoor was ik lekker ontspannen ;-)
 
         
Mark, (mijn man) had me thuis wel gevraagd waarom ik dat wilde doen. De reden is dat ik me sinds ik alopecia heb, niet meer zo zeker voel en ik had het gevoel dat dit me zou helpen.
 
‘s Avonds waren er in de feesttent allerlei optredens waaronder Gerard Joling. Ik weet eigenlijk niet of hij ook in Belgie bekend is, maar hij is buiten zanger ook entertainer dus we hadden we een heerlijke avond met allerlei lekkere nederlandse meezingers!
 
               
 
Op zondag zijn we met zijn allen op de cover foto van ‘VROUW’ gegaan.   Super leuk om te doen en hadden meteen een leuke foto met ons allemaal erop.
Al bij al hebben we een super weekend gehad waar we buiten de activiteiten om ook nog tijd hebben gehad om weer eens lekker bij te kletsen!
 
Ik ben volgens mij helemaal vergeten te vertellen dat ik een nieuw haarwerk heb; ik ben met Maddy samen bezig om een haarwerk op maat te laten maken. Tegelijkertijd had ik ook een ‘synthetisch’ haarwerk gekocht om te gaan sporten.
Maar iedereen zei dat t synthetische zo mooi is…. Dat draag ik nu dus. Ik vind t zelf ook heel mooi en mijn nieuwe haarwerk (met natuurlijke haren) wordt ook zo, waarschijnlijk nog iets langer.
 
       
 
Volgende week moet ik de mal gaan passen van het nieuwe haar werk. Spannend!
Ik hou jullie op de hoogte!
 
Doei!
 
PS. Terwijl Ik de tekst nog eens overlees realiseer ik me dat ik me dat ik sinds ik het nieuwe haarwerk draag al veel zekerder voel. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat dit weer bevestigd hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. En ik wil Maddy en haar team nog eens bedanken voor alle support daarin!