"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Update!

7 June 2015

En? Zijn jullie blij dat hier weer wat te lezen valt? ;) Jullie kennen het wel: druk, drukker, drukst! Heel wat zaken die veel energie van me vergden de afgelopen weken. (Ja, ik weet het, flauw excuus ;)) Het is eigenlijk nog steeds heel druk, de leerkrachten onder jullie zullen het wel weten: schoolfeest, mdo's, oudercontacten, observaties, agenda,... Doe daarbovenop nog eens het feit dat ik NOG STEEDS moet zeuren om de problemen in mijn huisje...

                                        

Maar hey, we komen er wel hoor en met de vakantie in het vooruitzicht zal de drukte wel wat minderen. Ik blijf dit jaar maar thuis, heb nog heel wat te investeren in mijn huisje en een vakantie zit er nog niet echt in. Gelukkig laat het zonnetje dezer dagen zich goed zien en hopend op zulk weer tijdens de zomermaanden vind ik het best wel ok dat ik mijn vakantie thuis zal doorbrengen.

                    

Afgelopen vrijdag werd het me toch wat te heet onder mijn haarwerk. (Ik draag mijn haarwerk best nog wel regelmatig zoals jullie weten. Zeker als ik ga werken en vooral als ik daar gewoon eens zin in heb.) We gingen op schoolreis en zaten de hele dag in de speeltuin. Rond half 11 liep het zweet al vanonder mijn haarwerk vandaan en besloot ik dan maar mijn sjaaltje aan te doen. Geen haan die er naar kraaide. Misschien wel een optie bij deze warme dagen, ook op het werk mij voorzien van een hip sjaaltje?