"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Tweedaagse eropuit!

31 July 2014

21 juli om half 5 's ochtends startte ons avontuur richting Rust in Duitsland. En als je dacht dat we gingen rusten in Rust, dan had je het mis. In Rust bevindt zich het attractiepark Europapark, na Disneyland Paris het best bezochte pretpark van Europa. Met goede moed begonnen we aan de 5 uur durende autorit.

      

En al duurde de heenrit langer dan voorzien, dit waren we al snel vergeten na onze rit op de Silverstar. "Gaat niet overkop", stelde me alleszins al gerust. Tot net voor onze val van 67 meter tegen een snelheid van max.130km/uur. Toen... deed ik bijna in mn broek en was het enige wat ik nog wou zien, het einde van de attractie. Serieuze kick wel! :) Weet wel niet of ik hem nog eens zou doen nu ik weet wat me te wachten staat. :)

                            

Verder waren er nog tal van rollercoasters, waterattracties, shows,... Voor iedereen wat wils. Soms wordt je wel wat nat (in mijn geval zeiknat:)), maar een ritje in de blue fire, wodan timbercoaster, enz. droogde je zo weer op.

En ik kwam er ook mijn prins tegen! Alé, niet echt mijn prins, want deze prins had al een prinses. Ik vroeg hem dan maar een andere te sturen! ;)