"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Tot snel!

16 August 2013

Wat wil ik eigenlijk nog meer? Tijdens het schrijven van deze blog, hang ik in de lucht. Vanmorgen nam ik de vlucht (of vluchtte ik?) Düsseldorf-Ancona. Al vrij vroeg drama bij het vertrek thuis aangezien de identiteitskaart nog tijd had voor een spelletje verstoppertje, maar gelukkig kon ik winnen. 

En ja, nu hang ik hier in de lucht, samen met een heleboel andere mensen waaronder een klein schattig Italiaans vrouwtje dat naast me zit. Wat doet ze me denken aan mijn Nonna. Mijn lieve Nonna... Die ik na al die jaren nog steeds zo mis. Wat denk ik nog vaak aan haar. Welke raad zou ze me nu geven? Zou ze trots zijn op de keuzes die ik gemaakt heb? Zou ze nog zo zeuren dat ik het niet te laat moet maken, of dat ik papa wat meer moet helpen? Zou ze nog steeds die ondeugende lach hebben als ik haar betrap met de fiets, terwijl ze eigenlijk niet meer mag fietsen? 

Nonna, ik kom je bezoeken. Binnen een uurtje ben ik al wat dichter bij jou. Ik heb je zoveel te vertellen, zoveel te tonen,... Ik wil dat je trots op me bent. Ik hoop maar dat het daarboven de moeite waard is, dat je er gelukkig bent... Ik mis je, nog steeds, elke dag,.... Tot snel!