"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Sterke woorden van Silke!

9 May 2017

Ik wil eventjes iets kwijt. Mensen kijken me na. Mensen vinden het raar een vrouw te zien met kale plekken. En toch zijn er zoveel mensen die elke dag de confrontatie moeten aangaan. Elke dag voor de spiegel staan en hopen dat er ooit een dag komt dat je normaal naar buiten kunt stappen met of zonder kale plekken zonder nare blikken op je gericht.

Aan de mensen die het allemaal zo raar of zelfs vies vinden en niet mooi...        dit kan jullie van de ene dag op de andere ook te wachten staan en dan zou  je ook willen dat iedereen je accepteert voor wie je bent! Ik verstop mij niet meer, voel ik mij daarom goed in men vel? Nee ik mis mijn lange haren ook en kan soms in de grond zakken van schaamte maar ik wil geen taboe rond alopecia. Ik heb een haarwerk van bij  madena en dit is goed geweest voor mijn zelfvertrouwen, anders stond  ik niet waar ik nu stond!

Nu heb ik de kracht voor mij zo te tonen aan de buitenwereld en ik hoop uit de grond van mijn hart dat de mensen die dezelfde ziekte hebben als ik ooit ook deze kracht vinden en net zoals ik de wereld wilt laten tonen dat wij allemaal sterke vrouwen zijn en zeker niet mogen onderdoen voor de rest!