"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Opleiding Magnifique by Maddy Janssens

27 november 2016

Vanmorgen stond ik al vroeg paraat in het kapsalon van Madena om een opleiding mee te volgen over de Magnifiquecollectie by Maddy Janssens.

                           

De laatste tijd leerde ik een onderdeel kennen van het hebben van haar dat mij ervoor geheel onbekend was. Verwonderlijk is dat natuurlijk niet aangezien ik geen haar heb. ;) Ook mensen met haar kunnen ongelukkig zijn en wie ongelukkig is met iets, gaat op zoek naar oplossingen. Wie dun en/of weinig haar heeft, grijpt naar volumeproducten, extensions of andere wondermiddeltjes die vaak het probleem enkel erger maken.

Vandaag toch echt wel kennisgemaakt met een andere oplossing voor dit probleem. Ik zag regelmatig al eens iets op facebook verschijnen en ook in het kapsalon zag ik de topextensions al passeren. Natuurlijk ben ik zo iemand die alles eens moet kunnen ZIEN en VOELEN voor ik overtuigd ben. :)

                           

De opleiding is gericht op kappers die de topextensions gaan verdelen via hun eigen kapsalons. Voor hen was er heel wat achtergrondinformatie voorzien gevolgd door praktijkvoorbeelden. Haarstukjeswassen, aan- en uitdoen, stomen, knippen van de topextensions,...

           

 

Kortom: een heel geslaagde dag! Snel meer hierover. ;)