"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Oeps...

15 december 2014

Dus die luizen hebben aan mij geen lekkere snack, dat was zo eens een voordeel van kaal zijn. En zo weet ik nog wel wat voordelen hoor, al zijn er van die dagen dat ik enkel de nadelen ervan inzie. Vandaag is gelukkig zo geen dag. ;)

Dus... Na het uitdoen van al die sjalen, mutsen enz. beleef ik met mijn kleutertjes de leukste tijden. Stempelen, poppenkast of eventjes ravotten in de bewegingshoek, het gebeurt allemaal in ons klasje. En ook de juf durft ondersteboven gaan hangen, want het haarwerk blijft stevig zitten. Bij het aankopen van een haarwerk is er dan ook niets belangrijker dan het feit dat het goed zit en BLIJFT zitten.

Zo ben ik ooit al eens mijn haarwerk kwijtgeraakt. Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was. Ik liep stage in de tweede kleuterklas. 'Thema Kamperen'. Heel enthousiast enkele tenten in de klas opgezet en ook het inrichten ervan ging heel vlot tot... ik bij het buitengaan van de tent met mijn haarwerk aan de ritssluiting bleef hangen. En ik kreeg het niet los! Mijn stagementor nietsvermoedend aan de andere kant van de klas... en ik verstopt in de tent een poging aan het doen om zo snel mogelijk die haren uit de rits te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt en de stagementor heeft er niets van gemerkt! Nu is ze wel mijn collega en kent ze dus het hangende-haarwerkverhaal wel.

Na zo'n weekje in de klas ben ik wel toe aan weekend. Wat ontspanning, plezier maken en sociaal contact, dat hoort gewoon bij een weekend. Soms rustig, soms druk samen met mijn vriendinnen. En af en toe gaat het wel eens een klein beetje mis... Gelukkig heb ik mijn beste vriendinnen dan altijd bij me! :)