"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Mijn MFL-avontuur

29 december 2015

Zo... Hier ben ik dan weer. Hebben jullie me gemist? Jullie zullen me ongetwijfeld wel al een beetje beu zijn. :) Dan rij je met je auto naar 't werk en wie hoor je daar op de radio? Je zet 's avonds je televisie op één/canvas/ketnet en wie zie je daar? Je gaat met de trein op stap en wat zie je? Je slaat de krant even open en... Zo kan ik nog wel even doorgaan. De campagne voor Music For Life, "Iedereen zorgt voor iedereen", kon je dan ook moeilijk negeren of ontlopen.

           

Begin November kreeg ik een telefoontje van een castingbureau met de vraag of ik het eventueel zag zitten om mee te werken aan de campagne van MFL. Na de enthousiaste uitleg van de medewerkers besloot ik om mij er aan te wagen. Er zouden een filmpje en wat foto's gemaakt worden. Na die shoot en opnames kreeg ik al gauw telefoon dat er ook een radiospotje ging opgenomen worden en zo groeide en groeide de campagne steeds wat meer... Tot het zo ver kwam dat mijn foto's, filmpjes en radiospot overal te horen en te zien waren.

Dit had ik er natuurlijk niet van verwacht. Heel confronterend om jezelf overal te zien en te horen, maar wel een superervaring! Langzaamaan kon ik wel wennen aan mijn gezichtje op die affiches en op tv. Hopelijk opent het weer andere deuren en kan ik zo extra kracht zetten achter mijn persoonlijk doel: Alopecia in de kijker zetten en anderen mensen motiveren en tonen dat een 'mankementje' niet je leven hoeft te bepalen. Kijk naar jezelf in de spiegel en wees gelukkig met jezelf, want je bent de moeite waard! Zonder twijfel! ;)

      

 

           

Maak er een fantastisch jaar van! Alvast mijn beste wensen voor 2016!

 

Liefs,

Jess