"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Hoe ik Maddy van Madena leerde kennen...

15 januari 2013

2007 was voor mij echt een rotjaar, een jaar waarin ik mijn grootmoeder verloor en een lange relatie op de klippen liep. Ik was voordien al geen brok zelfvertrouwen, maar met al de andere gebeurtenissen erbij… Laat ons zeggen dat ik niet echt een zonnestraaltje was en dat het dringend tijd was om daar iets aan te veranderen.

Gelukkig kon ik rekenen op de steun van een vriendin, K. En op haar aanraden schreef ik me voor dezelfde wedstrijd als haar in, nl. de Miss Balen-verkiezing, met de hoop wat zelfvertrouwen te kweken.

Tijdens een fotoshoot voor Miss Balen, konden we voor onze kapsels terecht in kapsalon Madena. Ik zag hier persoonlijk erg tegenop, want wat moest ik in godsnaam in een kapsalon? Maar Maddy en haar team besteedden heel wat aandacht aan mij, het meisje zonder haar! Ook mijn kapsel werd in de plooi gelegd en kreeg de nodige aandacht. En Maddy werkte ook een ideetje uit voor tijdens de Missverkiezing zelf.

Na de Missverkiezing werd het weer een tijdje stil rond mij. Wat later bracht ik mijn eerste bezoekje aan de haarkliniek, die Maddy heeft opgestart in 2008. Je kan meer info vinden op volgende link: http://haarkliniek.madena.be/

Stapje voor stapje zorgde maddy ervoor dat ik me heel wat beter in mijn vel ging voelen, al was dat voor haar misschien onbewust. Voor de eerste keer had ik niet het gevoel dat iemand gewoon iets op mijn hoofd zette en het probeerde te verkopen.  Ik veranderde daardoor ook amper van kapsel, want ik wist helemaal niet wat voor aanbod er was. Gelukkig bracht Maddy daar verandering in. Zij nam de tijd om op zoek te gaan naar een kapsel dat bij mij en mijn persoonlijkheid zou passen.

En wat kan ik daar nog meer van zeggen… als je haar goed ligt, dan gaat de rest toch ook goed. ;)

Ondertussen al heel wat kapseltjes verder en er zullen nog heel wat leuke kapseltjes volgen. Dat allemaal dankzij Maddy en haar team!  De haarkliniek is nu mijn vaste stek!

(fotocredits: Imke Bogaerts)