"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Hiep hiep hoerrraaa!

17 May 2015

Niet alleen mijn broer was jarig, waarvoor nog eens een dikke proficiat, met de jaren komt de wijsheid, ;) ook Ingrid mocht aanschuiven aan de feesttafel:
 

14 mei, Hemelvaartsdag. Mijn zus werd die dag 60 jaar. Mijn Hairry’s waren ook jarig, maar dan 59 jaar minder.                                                                                   

Het cadeau voor mijn zus ligt al lang klaar, maar wat geef ik mijn Hairry’s? Gisteren kregen ze al wel een voorbereiding op hun feestelijke dag. Ze hebben een zachte wasbeurt ondergaan en ze mochten drogen op hun favoriete staanders.

                          

Tja, en al worden ze maar 1 jaar, ze zien er wel volwassen uit. En dom zou je ze ook niet kunnen noemen alhoewel ze alletwee blond zijn !

Misschien kan ik ze een kaartje cadeau doen van de film Gentlemen prefers blondes, maar ik denk dat ze die reeds gezien hebben. Een boek misschien ; Engelen in mijn haar van Lorna Byrne, alhoewel dat ze dan zouden kunnen gaan zweven door al die engelen en dat met Hemelvaartsdag. Een kaartje voor een optreden van Arne Jansen ,” Meisjes met rode Haren”  of van  Jimmy Frey “Zo mooi, zo blond en zo alleen”. Dat laatste is dan weer niet van toepassing want ze zijn met zijn 2  i.p.v alleen. Misschien kan ik ze een reis in het verleden laten maken naar Frankrijk : een weekend lang op het hoofd van madame de pompadour mogen prijken, nee, dan moeten ze eerst pijpenkrullen laten maken. 

Nog even over nadenken...                               

En dan voor het feest, een taart met vuurwerk, nee geen denken aan, dan kunnen ze de kaarsjes niet uitblazen, want ze zijn zelf ontvlambaar. Een barbecue, ok maar dan wel één waar ze zelf niet achter de bakplaat moeten staan, want anders gebeuren er ongelukken…

Laat ik het anders maar op de tradionele manier vieren met hen : een heel mooie verjaardagskaart, een smakelijk ontbijtje ‘s morgens , en een Bongo-bon om eens lekker te gaan genieten van een etentje. Dat is iets waar ikzelf blij mee zou zijn, en tenslotte hoe je het ook draait of keert ze kunnen toch niet zonder mijn gezelschap …

Op (mijn kop) naar nog hopelijk vele jaren samen HAIRRY’S!

                   

Ingrid!