"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Het startte allemaal tijdens een avondje uit

5 januari 2013

Het startte allemaal tijdens een avondje uit met een supergoede vriendin… Samen doen we erg veel zotte dingen en samen op stap betekent gegarandeerd FUN! En wat had ik een dorst, seg! Na enkele glaasjes op, zag alles (en iedereen) er veel beter uit. Ook al zitten we alle keren weer in dezelfde keet en komen we regelmatig dezelfde mensen tegen, het blijft ons uitgaansplekje. Het voordeel hiervan is dat we lekker onnozel kunnen doen. Het nadeel is dan weer dat ze WETEN dat we onnozel GAAN doen. Ochja… Girls just wanna have fun!

Het befaamde moment van ieder avondje dat we daar zitten, is de tocht (lees: lichtjes beschonken, op hoge hakken, 2 verdiepingen omhoog op een smalle trap) naar het toilet.

En dat was deze avond niet anders. Euforisch toen we boven waren geraakt zonder botsen of stoten! Je weet, dames gaan nooit alleen naar het toilet, tot grote ergernis van de mannen. Tja, dat hoort nu eenmaal zo. Even mekaars haar en make-up checken en in ons geval mekaars achterste. Begrijp me niet verkeerd, mannen. ;) Korte rokjes en kleedjes vragen om panty’s en panty’s zitten niet altijd zo comfortabel en tekenen soms af. En dat vinden jullie niet echt sexy geloof ik. Dus na zo’n toiletbezoek checken we elkaars kont, inderdaad! (Kan ook zijn dat we een uitzondering zijn hoor J) En laat het nu zo zijn dat er een hete kerel net om het hoekje kwam terwijl ik in een erg elegante houding stond terwijl  mijn derrière werd gecheckt. Hmm… en dan afvragen waarom ik niet van ’t straat geraak…

Love,
Hot ass!