"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Het ski-avontuur van Anja!

10 januari 2015

De vakantie is weer achter de rug! Jammer he? Wat een leuke tijd! En hoewel ik maar een paar dagen vrij heb kunnen nemen, is het toch altijd een stuk relaxter wanneer de kids (en Mark) thuis zijn. Geen schooltassen en broodtrommels klaar te maken en de jongens kunnen ‘s ochtends lekker uitslapen!

Vooral Joeri had zich enorm op het ‘uitslapen’ verheugd. Hij zit nu in de 1ste klas van het middelbaar en had net zijn eerste ‘examenweek’ achter de rug. Hij had een super rapport, maar was wel moe.

In de kerstvakantie zijn we een dag met de kids gaan skiën in Winterberg in Duitsland. Ik was er nog niet geweest en had eerlijk gezegd niet zo’n hoge verwachtingen. In mijn beleving vergeleek ik Winterberg met de Ardennen. Maar niets is minder waar. Je kunt in Winterberg echt een lekker stuk skiën en voor de kinderen was het ideaal. We hebben er echt van genoten! ‘s Middags in een hutje wat eten en later nog wat lekkers drinken. Dit was ook de eerste keer sinds ik mijn haren ben verloren dat ik ben gaan skien. De eerste keer ben ik naar het toilet gegaan om mijn helm af te doen. Je weet maar nooit! Stel je voor dat mijn haarwerk mee zou komen! Maar het ging heel soepeltjes! Het was een super leuke dag!

En als aflsuiting van de vakantie zijn we de zondag met vrienden een middag gaan schaatsen, ook heel leuk!

Maar nu is het ook weer goed om terug te gaan naar het ritme van de alledaags. De kinderen weer naar school, wij weer werken en ‘s avonds sporten. Dat sporten geldt ook voor mij! Door al dat lekkere eten is er toch wel wat blijven hangen!

 

Tot de volgende keer!

Doei!