"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Het leven door een blauwe bril...

9 April 2013

Sinds kort hou ik niet zoveel meer van de kleur blauw. Hemelsblauw, marineblauw, babyblauw,... Het kan mij deze dagen maar weinig bekoren en dat komt allemaal doordat ik de wereld nu door een blauwe bril bekijk. En die blauwe bril, die komt er door het oplopen van verschillende blauwtjes.  Ja, Auwwtttccchh! Even een update van het hele deksel.op.de.neus-gebeuren.

Date nr. 1: Met een klein hartje klopte ik op de deur. Zenuwachtig dat ik was. Ik was enorm enthousiast over het feit dat er een zeer knappe man aan de andere kant van de deur stond. Ik heb een heel gezellige en superleuke avond gehad die gevolgd werd door nog wel wat meer avondjes. Maar helaas een man in zijn dertigerjarenpuberteit of alleszins niet geïnteresseerd in iets meer met mij. But I still love to meet Mr. Grey ;)

Date nr. 2: Een avondje naar de film met een leuke, rustige kerel. Misschien een beetje té rustig naar mijn zin. Maar misschien kwam dat wel doordat deze date de dag na mr. Grey plaatsvond. En jammer genoeg is de eerste indruk van mr. Grey maar moeilijk te overtreffen.

Date nr. 3: Een avondje gezellig babbelen voor de televisie, maar het werd dan ineens een je.bent.dan.toch.precies.mijn.type.niet.verhaal. Ok, dat begrijp ik, ik ben dan ook niet het poppetje met de ideale maten en een leeg hoofd, maar soit... na één avondje weet je natuurlijk ook al meteen waar je aan toe bent.

Nog altijd zoveel reacties op de TWOO-site. Ondertussen al zo'n 2000 bezoekers en heel veel gesprekjes en reacties. Dus ik beslis het even over een andere boeg te gooien en zet mijn foto's zonder mijn haar erop. We zijn nu enkele dagen verder en slechts enkelen hebben mij aangesproken. Wat een wereld van verschil... Blij dat ik mij toch wat kan verstoppen achter dat haarwerk wanneer me dat uitkomt. Maar zoals iedereen altijd beweert dat dat geen rol speelt, you're wrong! Het maakt dus wel degelijk iets uit en het zijn vooral de mannen die ervan gaan lopen. ;)