"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Haar op mijn tanden!

26 januari 2015

Dag mijn lieve lezertjes,

Hier even een update van de afgelopen weken. Zoals ik eerder al zei, was (en is het nog steeds) erg druk voor mij. Anderhalf jaar geleden kocht ik mijn eigen huisje en wat een droom moest zijn, leek soms meer op een nachtmerrie. Er dienden zich veel problemen aan en hoewel we elk probleem moesten noteren zodat het opgelost kon worden, zit ik nu, 2 jaar na voorlopige oplevering, nog steeds met problemen.

                        

Mijn pleisterwerk is een nachtmerrie en het lijkt wel alsof er iemand met parkinson aan bezig geweest is. Bij elke klacht, bij elk probleem dat ik meldde, was er steeds wel een antwoord waar ik absoluut niet tevreden mee was. Vaak maakten ze misbruik van het feit dat ik een leek ben als het op bouwen en bouwmaterialen aankomt. Toch zijn ze mis als ze dan denken dat ik niet de moeite doe om mij te informeren.

En raad eens? Laat het nu eens zijn dat ik een heel bekwame bouwkundige ben tegengekomen die mij de nodige uitleg verschaft. Zo heb ik zelf steeds een pasklaar antwoord en zetten ze mij niet meer zo snel voor schut. Ook de hulp van een advocaat zet natuurlijk extra druk op de ketel. Is het tegenwoordig zo erg dat je niet meer krijgt waar je RECHT op hebt?

Al deze dingen willen dus zeggen dat ik alle vrije tijd momenteel steek in het uitzoeken van hoe ik kan krijgen waar ik recht op heb, hoe ik ervoor zorg dat de aannemer zijn werk voor één keertje eens GOED zal uitvoeren,... Geen haar op mijn hoofd, maar wel haar op mijn tanden! Kom maar op!