"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Gouden handen!

18 March 2016

Altijd hebben we haast en nooit maken we tijd voor onszelf. Tijd om dingen te doen die we zelf leuk of ontspannend vinden. Ik loop mezelf vaak voorbij en soms zijn er dan die gekende momenten waarin je niet meer kan, altijd moe bent en geen energie meer hebt. Zelf had ik de afgelopen tijd ook wel wat last van de zogenaamde winterdip. Ik voelde me futloos, had 0,0 energie en veel te veel negatieve gedachten.

Iedereen zei dat het wel zou overgaan en zelfs dat ik niet zo flauw moest doen. Ik moest me herpakken, maar dat leek op dat moment niet zo simpel. Als alles lijkt tegen te zitten, zie je de positieve dingen om je heen niet meer en is het moeilijk om te relativeren. Je wil vooruit, maar het lukt niet!

En op een bepaald moment waren mijn tranen op... maakte ik de klik en besliste ik voor mezelf dat ik weer gelukkig zou zijn. (Ja, zo klinkt het simpel he ;)) Mijn voornemen is wat meer aan mezelf denken en dingen doen die ik leuk en ontspannend vind. En als bij wonder werd ik getagd in een heel leuk bericht!

 

  

 

Dus... vol verwachting vertrok ik richting Eversel, waar 'Gouden Handen' gevestigd is, voor een mini gelaatsverzorging en een Japanse hoofd- en nekmassage van wel 60 minuten! Nek, schouders, gelaat en hoofd worden gemasseerd met de duimen en vingers waarbij je in volledige ontspanning terecht zou komen en de spanning zou je letterlijk van de schouders vallen... Klinkt alvast veelbelovend he?

Bij aankomst word ik vriendelijk ontvangen door Stephanie. Ik mag me omkleden en vind het een beetje vreemd om te vragen of ik mijn haar ook uit moet doen. Stephanie kijkt helemaal niet raar op en stelt me gerust. Ze lacht als ik vraag of ik mijn wimpers ook moet uitdoen. :) En even bedenk ik me dat ik soms echt wel een raar mens ben. Eenmaal plaatsgenomen op de massagestoel word ik helemaal ingeduffeld zodat ik zeker geen kou zal lijden en zelfs mijn poep wordt lekker warm gehouden!

Ik heb 60 minuten genoten... zelfs mijn bolletje werd mee gemasseerd! Ik voelde letterlijk de stress van mijn schouders vallen en was helemaal ontspannen aan het einde van de massage. Zo had ik nog wel even willen verder genieten, maar aan alle mooie liedjes komt helaas een einde. Ik heb net al eens gecheckt op de website... http://www.goudenhanden.be. Die Hotstone-massage staat al op mijn verlanglijstje!

Bedankt Hanne en Stephanie!