"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Eindelijk!

27 September 2014

Eindelijk! September is eindelijk voorbij! Wat was het een zware maand. Ik dacht na 2 maanden zomervakantie wel goed genoeg uitgerust te zijn om er weer tegenaan te vliegen.Toch is dat ritme terugvinden best wel vermoeiend.

Of misschien is het gewoon de leeftijd, aangezien ik ondertussen weer een jaartje ouder werd. :) Of het nu de leeftijd of iets anders is, feit is dat ik deze maand heel wat blogtijd omzette in dutjestijd. ;)

                              

 

En dan nu, eindelijk tot stand gekomen: het boek 'Sjaals om je hoofd'. In het voorjaar maakten we de foto's al en sindsdien was het wachten geblazen tot het boek zou uitkomen. Wel, het is er! Te koop in de boekhandel en bij Veritas voor maar 15 euro!

                           

Een tof boek waarin stap voor stap wordt weergegeven hoe je 20 hippe sjaalwraps om je hoofd knoopt. Dus heb je een bad hairday of ga je door het leven met weinig of geen haar, knopen maar!

Het boek is erg goed geïllustreerd en de stappen worden erg duidelijk omschreven met behulp van foto's. Ook al bevat het ook wat tips en tricks over accessoires en make-up, toch heb ik het gevoel dat er iets mist en dat is waarschijnlijk omdat mijn eigen doel wat voorbijgestreefd lijkt te zijn.

Zelf ijver ik voor het wat meer bekend maken van Alopecia en op mijn 'Meet the model'-pagina lees je wel dat ik Alopecia heb. Veel mensen gaan er vanuit dat ik ziek ben omdat ze nog nooit van deze aandoening gehoord hebben. Degenen die mijn blog lezen en/of mij kennen, weten dat ik fysisch helemaal niet ziek ben, maar dat mijn lichaam gewoon ergens kortsluiting maakt. :p

Maar toch een mooi initiatief gesteund door Think Pink en per boek gaat er zo'n 1,50 euro naar dit goede doel. Dus beste mensen... zoals Saar het zou zeggen:

              Twist it, tie it & love it!

Ik doe alvast mn best en je zal mij zeker en vast wel eens spotten met een hippe wrap!