"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Een update van Anja!

14 August 2014

Hoi allemaal,

 

We zijn net terug van een heerlijk weekje aan het sneeker meer in het Nederlandse Friesland.

Vrienden van ons hadden daar een huisje gehuurd en omdat wij altijd buiten de ‘grote’ vakantie ook nog een weekje gaan kamperen, stelde Mark voor om bij onze vrienden op bezoek te gaan.

Zo gezegd, zo gedaan…

          

We hadden een heerlijk plekje, direct aan het meer, een betere plek kon niet. Wanneer we ‘s ochtends wakker werden, werden we al verwelkomt door t zonnetje en het water heeft op mij een ‘rust’ effect.

Een tijdje geleden hebben we voor de kids een bootje gekocht en Joeri en Rhune waren dan ook veel op het meer te vinden. Vonden ze super leuk! Vooral  Rhune ging vaker met zijn bootje peddelen op het meer.

          

We hebben hele leuke dingen gedaan maar ook lekker gerelaxt; we zijn een dag met de fiets erop uit geweest en een dag samen met onze vrienden met de boot gaan varen. Echt heel leuk. De kinderen hadden een klein bootje met motor (4pk) waar ze mee konden varen. Dat vonden ze geweldig!  

Maar er was ook tijd voor ontspanning en je kunt me niet blijer maken dan met een goed boek! Kortom t was een super weekje.

In Frankrijk en Italië heb ik overdag het petje gedragen wat ik bij Maddy (Madena) heb gekocht en dat droeg ik nu ook. s’ Avonds verwisselde ik t dan met Lottie. Van te voren heb ik er wel over nagedacht hoe ik t, met name, ‘s morgens,  praktisch zou doen;  met ‘Lottie’ en ook omdat ik nu al mijn wimpers kwijt ben en er van mijn wenkbrauwen ook niet meer veel over is.  Maar ik deed gewoon snel alleen de wenkbrauwen tekenen en een lijntje op mijn ogen en dan zag t er wel al acceptabel uit J

Wat mijn alopecia betreft, ben ik bang dat er niet zo’n goed nieuws te melden is. Ik verlies terug weer  meer haren. Ik heb ondertussen alweer een aantal nieuwe plekken bij gekregen. Ik baal daar zo van! Het zag er zo goed uit en ik was ervan overtuigd dat t de goede kant opging. Nu ben ik daar niet zo zeker meer van. De dermatoloog blijft overtuigd dat de behandelmethode aanslaat.  Dus we blijven volhouden!

            

Maar soms zie ik het niet zo positief  en het terugkomen en dan weer terug uitvallen van de haren zorgt bij mij voor onrust en kost veel energie. Mark zegt dat ik te negatief ben en dat het wel goed komt…  Misschien ben ik te ongeduldig en moet ik het meer tijd geven…. Mijn haren zijn tot nu toe nog altijd terug gekomen en dan ging t toch wel een hele tijd goed. Tja, is een beetje lastig op t moment….

Van Maddy  heb ik een setje zelfklevende wenkbrauwen gekregen om uit te proberen. Ze zijn geweldig!

                                 

En zo makkelijk aan te brengen! Echt een oplossing! Afgelopen weekend hadden we een verjaardag en ik heb verschillende complimenten gekregen!

Ik heb ook besloten om mijn wenkbrauwen te laten tatoeëren en ik ben me nu een beetje aan het oriënteren. Misschien heeft er iemand tips?

Groetjes en tot de volgende keer!

Anja