"So keep your head high,
keep your chin up, and most importantly,
keep smiling, because life is a beautiful
thing and there's so much to smile about."

Marilyn Monroe
Jessica Blogt

Een dag uit het leven van een kale vrouw.

12 december 2014

's Morgensvroeg... de wekker gaat en ik wil zó graag snoozen, maar ik heb helaas een nieuwe gsm waarvan ik nog niet ontdekt heb hoe ik dat klaargespeeld krijg! Dus ik verzet mijn wekker, van 7.00 naar 7.15, van 7.15 naar 7.30,... En dan moet ik zo'n beetje mijn bed uitvliegen om toch deftig en tijdig op mijn werk aan te komen.

           

Snel een douche en wat opfrissen zodat ik helemaal wakker wordt, tandjes poetsen, kleertjes aan en de deur uit. Gelukkig hoef ik niet al te veel rekening houden met mijn haar. Anders zou ik nooit zo snel de deur uitgeraken. Hebben we het hier nu over voordeel numero uno? ;)

Eénmaal aangekomen passeer ik even mijn tussendoortjeskast zodat ik zeker weet dat ik de dag kan doorkomen zonder hongertjes en na een ochtendbabbeltje met de collega's ben ik helemaal klaar om mijn kleutertjes te ontvangen. De speelplaats op, wat traantjes drogen, knuffeltjes uitdelen en de gang in om de jasjes uit te doen. En dat is best wel een heel gedoe hoor. Doe maar eens 22 jasjes, mutsen en sjaaltjes uit terwijl je de andere kleuters rustig probeert te laten wachten.                        

En nu het zowat wintert buiten heeft bijna elke kleuter een muts en een sjaal bij. Die hebben ze vaak ergens onderweg al uitgezwierd zodat er soms een hele zoektocht naar een muts of sjaal is. En al die mutsen en sjalen bijeen... Dat geeft soms al eens 'beestjes' aan mekaar door. Dat is iets wat nu eenmaal wel eens gebeurt bij kindjes. En raadt nu eens! Luizen nestelen zich in haren, dus mijn conclusie: Geen haar = geen luizen! Et voilà voordeel nummer 2!

                              

Graag nog meer? ;)

Next time op de blog!

XOXO