"I think the most important thing
a woman can have - next to talent,
of course - is her hairdresser."

Joan Crawford
Jessica Blogt

Blog van Dominique Merckx

Over potjes en dekseltjes...

Gek… Het blijft steeds hetzelfde verhaal. Je leert leuke mensen (lees:mannen) kennen, maar uiteindelijk draait het uit op niets. Raar dat mannen altijd vergeten te vertellen dat ze ergens een vriendin of verloofde hebben zitten.  Of ze zijn er gewoon nog niet achter gekomen dat ze niet op vrouwen vallen. Anderen zijn gewoon leeghoofden, dat is hun excuus. Op ieder potje past een deksel, zeggen ze me iedere keer. Dat belooft… Ik ben altijd de dekseltjes van mijn potjes kwijt…

In the cabrio...

Het is iedereen met een haarwerk misschien al eens overkomen… Een haarwerk waarvan je zelf het gevoel hebt dat het toch niet zo goed zit. Wel, kruip NOOIT met zo een haarwerk in een cabrio. Je zou je haar wel eens kunnen kwijt raken tijdens een rondje op het rond punt!

Opgepast! Tent in de buurt

Tijdens mijn opleiding deed ik stage bij de 4-jarige kleuters. Het werd thema kamperen! Al zal ik vanaf toen wel 2 keer nadenken vooraleer ik een tent opzet, of zelfs gewoon al een tent in- of uit ga.

Want ik weet niet of je het weet, maar de meeste tenten beschikken over een ritssluiting om open en dicht te gaan. En die ritssluitingen spelen graag kapstok voor je haar. Resultaat: Genant moment als je haar daar hangt te bungelen en je het er absoluut niet uit krijgt!

Hoe ik Maddy van Madena leerde kennen...

2007 was voor mij echt een rotjaar, een jaar waarin ik mijn grootmoeder verloor en een lange relatie op de klippen liep. Ik was voordien al geen brok zelfvertrouwen, maar met al de andere gebeurtenissen erbij… Laat ons zeggen dat ik niet echt een zonnestraaltje was en dat het dringend tijd was om daar iets aan te veranderen.

Gelukkig kon ik rekenen op de steun van een vriendin, K. En op haar aanraden schreef ik me voor dezelfde wedstrijd als haar in, nl. de Miss Balen-verkiezing, met de hoop wat zelfvertrouwen te kweken.

Letterlijk of figuurlijk: ik zit in de shit...

De week is weer voorbij gevlogen. Maandag nog, verwelkomde ik 9 onwennige nieuwe instappers. Vandaag 5 schooldagen later zijn ze al helemaal ingeburgerd. Wat moeilijk met de start ’s morgens, maar het duurt  niet lang vooraleer ze volop genieten van hun spel. Juf daarentegen is moe aan het einde van de week. Moe, maar voldaan.