"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Blog van Dominique

Het startte allemaal tijdens een avondje uit

Het startte allemaal tijdens een avondje uit met een supergoede vriendin… Samen doen we erg veel zotte dingen en samen op stap betekent gegarandeerd FUN! En wat had ik een dorst, seg! Na enkele glaasjes op, zag alles (en iedereen) er veel beter uit. Ook al zitten we alle keren weer in dezelfde keet en komen we regelmatig dezelfde mensen tegen, het blijft ons uitgaansplekje. Het voordeel hiervan is dat we lekker onnozel kunnen doen. Het nadeel is dan weer dat ze WETEN dat we onnozel GAAN doen. Ochja… Girls just wanna have fun!

Het befaamde moment van ieder avondje dat we daar zitten, is de tocht (lees: lichtjes beschonken, op hoge hakken, 2 verdiepingen omhoog op een smalle trap) naar het toilet.

Gek hoe het leven soms kan lopen

Gek hoe het leven soms kan lopen… Vroeger verdrietig, onzeker,… een hoopje ellende. De dag van vandaag heel wat zelfzekerder, gelukkig,… een hoopje vrolijkheid! Of laat ons maar zeggen een hele hoop. En soms sta ik even stil. Hoe ben ik van dat ene uiterste naar dat andere gegaan?  Ik heb er GEEN idee van, wel ben ik er zeker van dat ik dat te danken heb aan de mensen om me heen.

Een dikke merci aan iedereen die voor me klaarstond en me gesteund heeft.

Voor haar - Gene Thomas

Op de radio. Voor haar – Gene Thomas
Dit liedje krijgt ineens een heel andere betekenis voor mij! :-)

Voor haar ga ik door het vuur,
het wordt een avontuur,
een wondermooi verhaal,
voor haar verkoop ik mijn ziel,
in ruil voor wat ik wil,
een leven lang met haar!

Hoe belangrijk is dat haar nu eigenlijk voor ons?

Hoe belangrijk is dat haar nu eigenlijk voor ons? Voor de ene is het esthetische aspect van haar belangrijk, iemand anders besteedt er niet zoveel aandacht aan of krijgt er zelfs stress van. Sommigen hebben het graag lang, anderen graag kort. Blond, bruin, ros,… of zelfs blauw, paars, enz. Hoe je het ook draait of keert, het haar karakteriseert, staat symbool voor gezondheid, geluk en succes. Haar is gewoon heel belangrijk! Huid en haar worden niet voor niets de spiegel van ons lichaam genoemd.

Manneke Paul

Dankzij een vriendin stuurde ik een mailtje naar het vtm-programma Manneke Paul. Ik kreeg al heel snel een mailtje terug en alles kwam in stroomversnelling. Eindelijk doen we er iets mee, eindelijk krijgt alopecia, en alles wat erbij hoort, ook wat aandacht! Wil je graag weten waarom ik uitgenodigd werd tijdens de show? Dat kan je dan hier lezen!