"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Bad luck?

26 June 2015

Ja, lieve mensjes. Het blijft altijd toch wel wat wachten op een update van de stand van zaken. Ik doe mijn best om steeds mijn leuke belevenissen met jullie te delen. Dankzij mijn vorige posts weten jullie wat er zoal speelt op dit moment. Heb lang moeten zagen en klagen om de problemen in mijn huisje opgelost te krijgen. Het is trouwens nog niet allemaal ok, maar we zijn redelijk goed op weg en dan...

BATS, stukken aan mn auto... Mag ik ALSJEBLIEFT ook eventjes rust? Het is nu niet omdat de vakantie er aan komt, dat er weer vanalles moet gebeuren he. Ik wil gewoon eens eventjes lekker luieren in mijn klein woestijntje zolang het nog een woestijntje is. We zijn eindelijk begonnen met de werken in de tuin en hopelijk heb ik tegen mijn verjaardag een tuintje dat fijn in orde is. Tenminste als de (vooral financiële) tegenvallers eens even willen stoppen. Trouwens, de beringenaar die 1,3 miljoen euro won, stuur me anders even een pb voor mijn rekeningnummer ;).

Achjah, ondanks de pech, blijf ik toch lekker de vrolijke Jessica :) Vanaf woensdag is dat weer wat anders, want dan ben ik de vrolijke Jessica mét vakantie!