"People always ask me
how long it takes to do my hair.
I don't know, I'm never there."

Dolly Parton
Jessica Blogt

Anja en Rhune

16 February 2015

Het is een beetje druk geweest de laatste tijd. Op mijn werk heb ik meer moeten werken dan me lief is waardoor ik veel minder tijd heb kunnen besteden aan dingen die ik leuk vindt.

 

Maar afgelopen week heb ik zo hartelijk moeten lachen dat ik dat wel met jullie wilde delen. Rhune en ik waren samen in bad geweest en ik stond nog in de badkamer, (vrouwen hebben nu eenmaal meer tijd nodig) toen Rhune de badkamer binnen kwam. Op zich niet zo vreemd, maar hij had een paar schoenen met hoge hakken aangetrokken en op zijn hoofd had hij mijn haarwerk gezet. ‘ Zo mama, nu lijk ik op jou!’ Dat was zo’n grappig gezicht! Ik heb vreselijk moeten lachen. En zeg nu eens zelf; Is het geen schatje? !

 

Rhune had voor mij trouwens ook de voordelen eens opgesomd die er zijn als je geen haren hebt; Mama, je bent veel snel klaar met douchen, want je hoeft je haren niet te wassen  (heeft ie zelf een hekel aan) en je bent ook veel sneller klaar met aankleden, want je hoeft je haren niet te kammen en geen gel in te doen  (niet helemaal waar overigens, maar maakt verder niet uit)  Bij Rhune in de klas zijn luizen geconstateerd en toen ik zijn haren aan het controleren was, vertelde hij mij weer een groot voordeel, nl dat de luisjes bij mij zich niet kunnen verstoppen! Heerlijk toch, die kinderlijke simpele logica!

 

Tot binnenkort!